Fast Question/Answer

all topics for english speaking people
Locked
User avatar
Anfet
Site Admin
Posts: 1247
Joined: Mon Nov 22, 2010 12:06 pm
Contact:

Re: Fast Question/Answer

Post by Anfet » Wed Oct 09, 2013 8:42 pm

you can donate $3 for a key, download trakcer, watch video instructions and bot )

snake1100
Posts: 5
Joined: Tue Oct 08, 2013 4:17 am

Re: Fast Question/Answer

Post by snake1100 » Wed Oct 09, 2013 9:52 pm

Anfet wrote:It's live.
Usually if normal operation isn't working you simply enable emulation. It's absolutely normal, because the keypress method is very old.
Emulation is okay.

I'll try to download this toxic server and see what is going on.
That would be great, because there is another problem with targeting mobs. Macro doesnt target closest mob. Sometimes i have mob in range for example 150 but l2tracker targetnig mobs in range 3000. Ofcourse, after while its canceling target ant try to targetnig closer mob, but always targeting far away mobs. I have to look for spots with mobs in distans no longer than 1500 to safely boting... And in add to my first post, on youtube movies I have notice that if ppl use multi boxes, l2tracker doesnt jump between windows. In my l2toxic configuration, l2tracker always have to "see" window which is in use atm. For example,for each buff, assist, heal from my boxes, l2tacker have to change window. Its difficult to boting, because some skills are missed... If you'll help me

User avatar
Anfet
Site Admin
Posts: 1247
Joined: Mon Nov 22, 2010 12:06 pm
Contact:

Re: Fast Question/Answer

Post by Anfet » Thu Oct 10, 2013 12:57 pm

that's a "feature" of certain server.
They brake macros to limit clickers capabilities.
That means macro doesn't select closest.

Nothing can be done aboutn it.

Duran
Posts: 2
Joined: Wed Oct 09, 2013 6:58 pm

Re: Fast Question/Answer

Post by Duran » Thu Oct 10, 2013 7:44 pm

its working with Lindvior? server Lilith

snake1100
Posts: 5
Joined: Tue Oct 08, 2013 4:17 am

Re: Fast Question/Answer

Post by snake1100 » Thu Oct 10, 2013 11:37 pm

Anfet wrote:that's a "feature" of certain server.
They brake macros to limit clickers capabilities.
That means macro doesn't select closest.

Nothing can be done aboutn it.
Ok, ok... I understand it. But can you check what about working mode on l2toxic? It's possible to boting without emulation mode?? It's to difficult to boting on 2 or more boxes when l2tracker changing window all the time...

snake1100
Posts: 5
Joined: Tue Oct 08, 2013 4:17 am

Re: Fast Question/Answer

Post by snake1100 » Mon Oct 14, 2013 3:46 pm

So?? Do you test it on l2toxic?? It is possible to run it in non emulation mode?? My subscription goes off for few days and I dnt know to prolong it or no...

bustillator
Posts: 2
Joined: Thu Dec 12, 2013 10:49 pm

Re: Fast Question/Answer

Post by bustillator » Fri Dec 13, 2013 1:20 am

Im having troubles with map capture. In map menu I see a black square instead of my map. When I click "copy map from main window radar" it freezes for 1-2 secs, then the map img appears for 0.1s and it closes.

Any help?

User avatar
Anfet
Site Admin
Posts: 1247
Joined: Mon Nov 22, 2010 12:06 pm
Contact:

Re: Fast Question/Answer

Post by Anfet » Fri Dec 13, 2013 4:21 pm

Perhaps you play on NA servers and haven't installed capture drivers?

bustillator
Posts: 2
Joined: Thu Dec 12, 2013 10:49 pm

Re: Fast Question/Answer

Post by bustillator » Fri Dec 13, 2013 4:46 pm

Im playing eu private server and have capture drivers installed. But I can't install mouse/keyboard drivers

And I can't see images in this post: http://www.l2tracker.net/forum/viewtopic.php?f=10&t=792

"You do not have the required permissions to view the files attached to this post."

I need to see those images so I can properly config my client

whisk
Posts: 1
Joined: Mon Mar 10, 2014 6:26 pm

Re: Fast Question/Answer

Post by whisk » Mon Mar 10, 2014 9:22 pm

Image
I saw the topic about this issue. My tracker targeting without attack. I'm standing on the center of map. My char can see the mobs but it's not attacking.
My drivers has been installed. I think my problem is I cannot see the map on tracker now.Also typing on my chat when it try to "target".

How can I solve this?

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest